Les fonts d'energia alternatives

Quins són els advantatges de les energies alternatives? Són renovables, netes... però són tot avantatges? Veïem-ho:


IMATGES QUE MOSTREN L'IMPACTE PAISAGÍSTIC

 energia geotèrmica


 
energia mareomotriu 

Per aprofitar el mar,  l'ascens i descens de l'aigua durant les marees, es construeixen centrals MAREOMOTRIUS prop de la costa, que precisen de dics. 
La vida animal marina i de la costa es veu afectada, provoca contaminació visual i impacte paisagístic. Açò també ocorre amb l'energia eòlica.Existeixen alternatives a aquests incovenients. Són els edificis intel.ligents i l'energia mini-eòlica. Veïem-ho:

- EDIFICIS INTEL.LIGENTS:

- ENERGIA MINI-EÒLICA:

1 comentari:

Empar ha dit...

Hola Pau. És veritat que per a publicar un comentari et demana que t'identifiques com usuari d'algun compte. Per defecte, com que el bloc és de blogger que pertany a Google, et demana el correu de gmail (que també és de Google). Crec que si s'escull la identitat d'anònim, no fa falta identificar-se. De tota manera, per evitar posar la direcció de correu electrònic que tens i circule per internet (ací en el bloc o on siga) et pots obrir un en gmail, és gratuït i el fas utilitzar quan et convinga. Així evitaràs que la direcció que tens on siga circule per ahi sense control. Si necessites saber alguna cosa sobre açò, ja m'ho preguntes, val?