menú

Projecte interdisciplinar El Cabanyal

Per tercer any, els alumnes de 3r d'ESO realitzen una visita al barri d'El Cabanyal-Canyameral dins del projecte interdisciplinar de les assignatures de Socials, Valencià, Educació Física i Plàstica. Per conéixer el que varem fer els dos anys anteriors podeu anar als següents enllaços:  Cabanyal 2010Salvem El Cabanyal

L'objectiu és conéixer aquest barri d'antics pescadors, la seua morfologia , les seus cases i façanes, contactar amb els seus veïns i veïnes i situar-se espacialment. I també conéixer la seua problemàtica, doncs malgrat el seu interés històrico-artístic, el projecte de prolongació de l'Avinguda Blasco Ibáñez continua amenaçant la destrucció del barri i l'enderroc de més de 1500 vivendes.

Els alumnes, organitzats en grups i equipats amb el plànol, mòbils i càmeres fareu una Gimkana per trobar les cases i les seues facanes, pintades i cartells al.lusius al problema que es viu al barri, les fotografiareu i fareu una entrevista als veïns i veïnes que viuen i treballen allà.

👇Però abans d'anar, ens informarem un poc per situar-se en la història, conéixer el projecte de construcció que dividirà al barri en dos, les opinions dels veïns i veïnes en la seua lluita per evitar la seua desaparició.