Presentació
socialsbloc.blogspot.com Bloc de la classe de Socials de 3r ESO amb propostes d'activitats i recursos propis o d'aquells que comparteixen el seu treball en la xarxa. Desitge que ens siga útil per compartir, pensar, aprendre...Les vostres suggerències seran tingudes en compte.


Cóm trobar els recursos. Fixeu-vos en el menú superior i en la barra lateral per trobar fàcilment els continguts del bloc,  que estan organitzats per tipus de recurs i per temes.


El blog és també és un espai de participació i de comunicació. Cóm? Totes les entrades tenen COMENTARI.
Important: els nostres missatges sempre els hem de fer amb cordialitat i respecte.En el blog dels alumnes de Florida hisgeoart donem a conéixer el que fem i ja hem publicat activitats, eixides o treballs dels alumnes de cursos anteriors.

Els recursos de que disposem

 • Llibre de text. Se seleccionaran aquells continguts, activitats i procediments més adequats per aprendre i aconseguir els objectius. 
 • Recursos del blog.
 • Quadern de treball. Haureu d'utilitzar un quadern sense anelles per a tindre organitzades les unitats amb les explicacions, activitats i correccions... de tal manera que aprofite per aprendre i estudiar. Veiem cóm:
   
  Els continguts del curs  • Els instruments d'avaluació que bàsicament utilitzarem són:
  - Controls de continguts.
  - Activitats.

  - Produccions de treballs en grup.


  - Actitud a classe respectuosa, participativa respectant les normes, facilitadora en l'ambient adequat per les classes.

  Ací pots vore, descarregar-te o imprimir la guia informativa de l'assignatura de Ciències Socials de 3r d'ESO